Forældreudvalget

 
Hvad laver Forældreudvalget?
Amager BTK vil være en professionel bordtennisklub med et stærkt socialt fællesskab. Vores målsætning er, at børnene kender hinanden på tværs af hold og årgange og har et godt sammenhold. 

Som medlem af Forældreudvalget bidrager du til at give vores børn nogle super gode oplevelser i klubben. Vi arrangerer bl.a. juleturnering, forårshygge, klubmesterskab, sommerlejr og (u)hyggelig Halloween. 

Koordinering og praktiske opgaver
Forældreudvalget er ansvarlig for rammen om arrangementerne, dvs. vi koordinerer typisk indkøb, vagtplaner og køkkentjanser, sætter musikanlæg op i hallen, laver invitationer eller koordinerer forskellige opgaver med bestyrelsen. Da vi ikke kan være udførende på alle de praktiske opgaver, sørger vi for at bede om hjælp fra de deltagende børns forældre.

Hvis du har lyst til at bidrage og som alle andre har begrænset tid til rådighed, er Forældreudvalget et godt sted at starte. Mange ting kan klares fra computeren eller til arrangementer, hvor du måske alligevel er til stede. Da det er svært at mødes på samme tid, klarer vi mange ting over mail.
Vi er glade for enhver hjælp, så skriv gerne til én af os, hvis du vil byde ind.

 

Medlem
Randi Nielsen
Randi Nielsen

Sponsorer

Netto

Gnist

Bordtenniseksperterne