Amar'one - Information og regler

 

Kampdage
Turneringen spilles over syv dage - alle dage kl. 18.30: 29/4 - 6/5 - 13/5 - 20/5 - 27/5(aflyst) - 3/6 - 11/6.

Registrering
Har man betalt for hele turneringen, er man sikret en plads, men man skal stadig huske at registrere sig. Man skal registrere sig senest kl. 18.10 på spilledagen. Rækkerne bliver dannet på dette tidspunkt, og hvis man ikke har givet besked inden kl. 18.10, så er det desværre for sent.

Har man ikke tilmeldt sig hele turneringen, så kan man tage chancen og tilmelde sig på dagen. Vi kan dog ikke garantere en plads, da der er begrænsede pladser.

Man kan kun registrere sig hos Michael og registreringen skal være modtaget senest kl. 18.10 på kampdagen. Man kan registrere sig på følgende måder:
- Mail: michael@amagerbtk.dk
- SMS: 4119 1051
- Ved fremmøde på dagen.

Har man betalt for hele turneringen, og ikke kan deltage i en runde, så må man meget gerne melde afbud. På den måde kan vi nemmere lukke nye spillere ind i turneringen i god tid.

Opvarmning
Fra kl. 17.30 vil der være mulighed for opvarming på tre borde i billardlokalet, som ligger i forlængelse af vores lokaler. Fra kl. 18.00 vil der være yderligere 6-8 borde ledige. Respekter venligst ungdomstræningen, som slutter kl. 18.30.

Rækker
Der er opdelt i tre lige store rækker ud fra alle tilmeldingerne. Ønsker man at spille i en højere række end den man er placeret i, så skal man først vinde sin egen række en enkelt gang for at kunne rykke op.

Turneringen
De indledende puljer spilles i 4-mands-puljer. De to bedst placerede går videre til A-slutspil og de to dårligst placerede går videre til B-slutspil. A og B-slutspil spilles som cup-turnering.

Point
Efter hver runde tildeles der point til de bedst placerede.

Placering Point
A - 1. plads 12
A - 2. plads 10
A - Semifinale 8
A - Kvartfinale 6
A - 1/8 finale 
B - 1. plads 2
B - 2. plads 1

Hvis der ikke er 1/8-finaler i A-rækken, så giver 1. pladsen i B-rækken 4 point og 2. pladsen i B-rækken 2 point.


Sponsorer

Netto

Riber haver

Bordtenniseksperterne

AltanButikken

Amager Bolig