Flotte medaljer til Amager ved DM Ungdom 2018

15. maj 2018
I weekenden var 5 Amager spillere taget til Silkeborg for at deltage i årets ungdoms DM.

Victoria Berthelsen stillede op til sit første DM nogensinde og spillede nogle gode kampe. Desværre rakte det ikke til nogle medaljer, men det var en god indsats som hun sagtens kan være stolt af.

Ida Balk-Møller stillede op til sit andet DM og kom godt fra start med 2 sikre sejre i den indledende pulje i yngre pige single. Desværre tabte hun den sidste afgørende kamp i puljen og røg dermed ud af singleturneringen. Til gengæld spillede hun sig i semifinalen i yngre dreng/pige mix sammen med Jakob Petersen fra Næstved og vandt dermed en flot bronze medalje.

Nikoline Kure stillede op til sit første DM. Hun røg ud af den indledende pulje i yngre pige single efter en meget nervøs indsats. Hun kom imidlertid flot igen og vandt en bronze medalje i yngre dreng/pige mix sammen med David Lund Heinig fra Virum.

Ida og Nikoline spillede sige ligeledes i semifinalen i yngre pige double og vandt dermed endnu en bronze medalje. I kvartfinalen slog de Emma og Sofie fra Allerød, som de aldrig tidligere har slået i meget velspillet men noget nervepirrende 5-sæts kamp.

Amanda Mau stillede ligeledes op til sit første DM. Hun spillede sige videre fra sin pulje i pige single men tabte i kvartfinalen. Til gengæld vant hun bronze i pige double sammen med Ida Stahlsmidt fra B75.

DM veteranen Micki Herskind stillede også op til sit sidste ungdoms DM i U21 herrer. Micki røg desværre ud af singleturneringen i den indledende pulje. Til gengæld lykkedes det at slutte af med en flot guldmedalje i U21 herre double sammen med Tobias Rasmussen.

Stort tillykke med den flotte indsats!


Udover de nuværende Amagerspillere var der også en del tidligere amagerspillere i aktion.

Nikolines mix makker, David Lund Heinig, vandt bronze i henholdsvis yngre dreng single og yngre drenge double.

Mickis double makker, Tobias Rasmussen, vandt guld i U21 herre single.

Benjamin Karl Nielsen og Emil Lynge Sørensen vandt sølv i herre junior double. Benjamin vandt desuden bronze i herre junior single.

Også et stort tillykke til jer.  Sponsorer

Netto

Gnist

Bordtenniseksperterne