Top 12 ungdom

28. januar 2018
Flotte placeringer til Ungdoms Top-12

I weekenden var Ida Balk-Møller og Nikoline Kure til Ungdoms Top 12. Det var et hårdt stævne, og der var ingen lette kampe.

Begge piger stillede op i yngre piger rækken. Ida spillede rigtig stærkt om lørdagen og vandt alle sine 6 kampe. Hun bevarede roen i de tætte kampe og spillede super koncentreret. Nikoline var i den samme gruppe som Ida men havde det væsentligt sværere og endte med en enkelt sejr om lørdagen. Søndag blev rollerne delvist byttet om. Ida sloges med en forkølelse og måtte nøjes med en enkelt sejr og et par tætte 5-sæts nederlag. Nikoline fik til gengæld hentet 3 sejre.

Idas syv sejre rakte til en meget flot 4. plads, mens Nikolines fire sejre gav hende en 8. plads, der også er meget flot, da hun stadig er puslingespiller. Det var det første Top 12 for begge piger og det lover godt for fremtiden.

Pigerne var meget trætte efter samlet ca. 19 timer i hallen lørdag og søndag. Der havde både været træthed, sygdom, glæde og skuffelser undervejs, og de havde begge flere gange været hårdt ramt af modgang men alligevel formået at rejse sig igen. Godt gået og tillykke med resultaterne.

 

TOP-12 2018 - Yngre pige

1. Laura Schyberg, Hillerød GI
2. Mille Lyngsø Stoffregen, Silkeborg BTK
3. Emma Eckeroth, Allerød Bordtennisklub
4. Ida Balk-Møller, Amager BTK
5. Sia Mann Sinding, Rønde BTK 
6. Malene Dyrby Hansen, HØST IF
7. Maja Helene Hansen, Triton, Odense 
8. Nikoline Kure, Amager BTK
9. Freja Nielsen, Brøndby BC
10. Rebecca Mejer, Hillerød GI
11. Sofie Eckeroth, Allerød Bordtennisklub
12. Mille Helene Hansen, Triton, OdenseSponsorer

Netto

Gnist

Bordtenniseksperterne