Ny ungdomsspiller

 
Vi har et Introduktionshold specielt for begyndere. Holdet træner om onsdagen fra kl. 16.00 til 17.00 og det er der, vi anbefaler alle at starte. Introduktionsholdets træner hedder Ivan Johansen. Skriv til ham på ivanjohansen13@yahoo.com, hvis du har nogle spørgsmål. Derudover har vi et Begynderhold, som træner mandag fra 16.30 til 18.00 og onsdag fra 17.00 til 18.30.

Man skal bare møde op. Gerne med indendørs sportstøj, især indendørs sko, da vores gulv er belagt med specielt underlag beregnet til bordtennis. Shorts med lommer er en rigtig god ting, så man ikke skal løbe efter bolde hele tiden. Man kan låne bordtennisbat, hvis man ikke selv har. Vi rådgiver også gerne om køb af bordtennisbat. Der er ingen grund til at bruge en formue i en sportsforretning.

Vi spiller i Amagerhallen, Løjtegårdsvej 62-64, opgang D, 1. sal.

Det er gratis at være med på Introduktionsholdet. Normalt træner man på Introduktionsholdet i nogle uger afhængig af, hvor god man er. Er man rigtig god, så rykker man op med det samme. Man bliver først meldt ind, når man rykker videre til Begynderholdet. Er man otte år eller derunder, så vil man typisk fortsætte videre til vores træningshold for minipuslinge. 

Håber vi ses.

Sponsorer

Bordtenniseksperterne

Amager Bolig

Pro-Safe

Riber haver