Ny ungdomsspiller

 
Introhold
Vil man prøve at spille bordtennis, så har vi har et Intro-hold
 specielt for helt nye begyndere. Holdet træner om onsdagen fra kl. 15.30 til 16.30 og det er der, vi anbefaler alle at starte, hvis man ikke har spillet bordtennis før. Kan man ikke nå det til 15.30, så kommer man bare, når man kan.

På Introholde skal man bare møde op. Gerne med indendørs sportstøj, især indendørs sko, da vores gulv er belagt med specielt underlag beregnet til bordtennis. Shorts med lommer er en rigtig god ting, så man ikke skal løbe efter bolde hele tiden. Man kan låne bordtennisbat, hvis man ikke selv har. Vælger man at starte til bordtennis, så anbefaler vi, at man køber sit bat hos os. Man får sjældent den rigtige vejledning i en sportsforretning.

Det er gratis at være med på Intro-holdet, og man kan træne på holdet op til tre gange. Er man rigtig god, så kan man indmelde sig med det samme. 

Øvet spiller
Hvis man allerede er sikker på at man vil starte til bordtennis, og at man allerede har spillet lidt bordtennis (f.eks. på SFO), så kan man springe Introholdet over, og gå direkte til indmeldelse.

Indmeldelse
Ønsker man at blive indmeldt i klubben (bemærk, der kan evt. være venteliste), så sender man en mail til michael@amagerbtk.dk med følgende informationer: Navn, adresse, fødselsdag og telefonnummer til forældre.

Håber vi ses.

Sponsorer

Netto

Bordtenniseksperterne