Spilletid for seniorer - Coronaplan

 

Når der ikke er ungdomstræning, så vil skydedøren være slået for. Den forreste del (ved klubhuset) kalder vi A og den bageste del kalder vi B.

Før ungdomstræning
Seniorer kan spille frit inden ungdomstræningen starter. Her sørger man selv for at holde et max på 10 personer på hver sin side af skillevæggen, og man skal huske at være ude mindst et kvarter inden ungdomstræningen starter. OBS! Den 28/10 og 29/10 er der kommunalt møde, så her kan vi ikke være i lokalet før ungdomstræningen.

Efter ungdomstræning
Fra kl. 18.30 på alle hverdagen kan man følge understående skema. Det er vigtigt, at man IKKE kommer før 18.30 - og at man venter med at gå ind i hallen til alle ungdomsspillere er ude. Vil man være sikker på at der er plads når man kommer, så skal man tilmelde sig.

Tilmelding
Hvis der er en ansvarlig, så skal man tilmelde sig hos den ansvarlige, for at sikre sig en mulighed for at spille. Man kan kun tilmelde sig selv. Tilmelder man sig ikke, så er der kun plads, hvis der ikke i forvejen er tilmeldt ti spillere. Ungdomsspillere kan godt tilmelde sig, men seniorspillere har første prioritet (ved tilmelding). Man kan kun have én tilmelding af gangen.

Hvis der er tidsrum uden ansvarlig, så er det først til mølle, og så er alle ansvarlige for at der max. er 10 personer i lokalet. Halpersonalet vil straks smide spillere ud, hvis vi ikke overholder disse regler.

Dato B

Mandag 7.12
18.30

Senior +1800
Ansvarlig: Michael

Holdkamp
Serie 1
Tirsdag 8.12
20.00

Senior begyndertræning
Ansvarlig: Pernille
Optaget

Holdkamp
Serie 4
Kl. 19

Sponsorer

Netto

Riber haver

Bordtenniseksperterne

AltanButikken

Amager Bolig