Amager Puslinge Open

 

OBS!!

AFLYST PGA COVID-19

OBS !!

 

Amager Btk indbyder til Amager Puslinge Open den 25. april 2020. En turnering der henvender sig til alle puslinge- og minipuslingespillere. Målet med stævnet er, at give spillerne en masse gode kampe - og spillerne får desuden muligheden for at slutte dagen af med en social double, hvor man bliver tildelt en medspiller.

Turneringsafvikling
Stævnet bliver spillet den 25. april 2020 i Amagerhallen og starter med singler kl. 9.00 og doubler ca. kl. 14.00. Stævnet er godkendt af DBTU og tæller med på DBTU's ratingliste. Det er ratingopdateringen den 16. april 2020, der er afgørende for placering i rækkerne. Indskrivning skal ske senest kl. 8.30.

Rækkeopdeling
Drenge og piger spiller som udgangspunkt i samme rækker.

Single - Top 8 rækker
Puslinge A+B spillere vil blive delt op i rækker med 7-8 spillere i hver, hvor alle spiller mod alle. Det er ratingtallet der afgør, hvilken række man ender i. Den nederste række kan blive fyldt op med de bedste Puslinge C-spillere.

Single - Cup rækken
De tilbageværende spillere vil blive delt op i puljer. Efter første puljespil, vil man blive inddelt i nye puljer, hvor f.eks. alle 1'ere mødes i samme pulje. Dermed dobbelt puljespil. Hvis der er mere end 4 piger i cup-rækken, så vil der blive lavet en særskilt pigerække.

Minipuslinge
Spillere vil blive delt op i puljer med efterfølgende A- og B-slutspil.

Offentliggørelse af deltagere og rækker vil ske på Amager Btk's hjemmeside torsdag den 23. april 2020. Ved en evt. eftertilmelding kan man kun forvente at blive placeret i Cup-rækken.

Double
Doubleturneringen bliver lavet som en social double, hvor højest ratede spiller vil blive parret med lavest ratede spiller osv. Ved mange deltagere laver vi to rækker. Ved indskrivning kan man oplyse om man vil deltage i doublen. Seneste tilmelding til doublen er kl. 13 på dagen.

Tilmelding
Tilmelding skal ske via Bordtennisportalen senest tirsdag den 21. april 2020. Både single og double er med i prisen.
Puslinge: 90 kr.
Minipuslinge: 70 kr.
Betaling skal ske ved tilmelding på www.bordtennisportalen.dk. Bemærk, at der pålægges et gebyr (mikrobetaling) på 10 kr. pr. række.

Præmier
Der vil være pokaler/medaljer til de tre bedste i hver række - også i B-slutspil.

Forplejning
Man kan forudbestille en goodie-bag med følgende indhold: 
1 juicebrik, 1 Corny Big Chokolade, 1 stk. økologisk frugt, 2 stk. pølsehorn, 1 snack agurk og 2 snack gulerødder. Prisen er 30 kr. pr. stk og kan bestilles ved at skrive til Randi Nielsen, randicharlotte@gmail.com. Betaling på mobile pay: box25190. Seneste mulighed for at bestille er tirsdag den 21. april 2020.

Kontakt
Kontaktpersoner er: 
Michael Pedersen, michael@amagerbtk.dk
Stig Jensen, stignoy@gmail.com


Sponsorer

Bordtenniseksperterne

Amager Bolig

Pro-Safe

Riber haver